גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | תומר אומנסקי |
שמי תומר אומנסקי, בן 17 מלוד. מגיל צעיר סיפרו לי שבמקום משחקים ביקשתי סירים וכפות כדי לבשל ולאפות. מהמשחקים בחצר עברתי למטבח הגדול והתחלתי במלאכת האפייה. ככל שאפיתי יותר ויותר כך גם הידע שלי התפתח. עם השנים העוגות הפכו ליותר גדולות וליותר מפוארות. את האהבה למטבח ירשתי מאמא שלי.
מטבח מועדףאין מטבח מועדף (צרפתי, איטלקי, רוסי, ישראלי, ערבי). קהל יעד וסוגי מאכליםכולם. שפים שאני מעריץקרין גורן, דוד אוטומזגין, מיקי שמו. הכלי הכי שימושי במטבח שליהמיקסר שלי. מה שאני הכי אוהב לבשלאני אוהב בעיקר להכין ולעצב עוגות מוס. זכרון ילדותכבר בגיל 2 במקום משחקי מכוניות שיחקתי בסירים, בגן תמיד אהבתי לרדד את העוגיות שהיינו אופים. וכמובן שגם עזרתי לסייעת להכין ארוחות בוקר לילדי הגן. לימודיםFood Steps קורס קונדיטוריה מקוצר. אני מאמיןאני מאמין שכל אדם באשר הוא יכול להתנסות במלאכת הקונדיטוריה ואפילו להצליח בה. המקצוע הזה דורש המון איפוק ורצון, אבל התוצאה שיוצאת לאחר כל המלאכה היא מפוארת ובעיקר טעימה. |
אני בעיקר אופה ומעצב עוגות, אבל גם מבשל.
לוד. מצא עוד שפים ברמלה - לוד
אתר הבית: www.facebook.com
טלפונים: