גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | לואיזה דויתאשוילי |
אמא לשני בנים ג`ינג`ים מקסימים, משפטנית במקצועי ובשלנית מבטן ומלידה, מתמחה באוכל המסורתי של העדה הגאורגית, כמו כן גם באוכל גאורגי עממי, אותנטי ואמיתי שכמעט ולא מכירים בארץ. את הידע רכשתי בגאורגיה בכפרים, מהשפים הכי טובים ומספר מתכונים גאורגים עתיק של המאה ה- 19 שנמצא ברשותי. ממציאה מתכונים במגוון טעמים ומקפידה על הגשה אסתטית עם מנות מעוצבות.
מטבח מועדףמטבח גאורגי ואיטלקי. קהל יעד וסוגי מאכליםבני בית, חוג חברים וגם שכנים. שפים שאני מעריצהדודה תינה ודודה סוליקו. הכלי הכי שימושי במטבח שליסכין שף. מה שאני הכי אוהבת לבשלאוכל גאורגי אותנטי, ואפיית חלות אומנותיות, מעוצבות ומפוארות. זיכרון ילדותנולדתי וגדלתי בגאורגיה (גרוזיה) בתוך קהילה יהודית. בימי שישי הייתי מתגנבת מהבית אצל הדודות והסבתא והייתי עוזרת להן לבשל אוכל לשבת. התבוננתי ולמדתי את כל רזי המטבח הגאורגי היהודי והגאורגי העממי. הייתי אופה לחם גרוזיני בכד חרס מיוחד. הייתי ילדה מאוד סקרנית בכל מה שקשור לאוכל. אספתי (קטפתי) מיני סוגים של תרד הבר מהחצרות של השכנים והכנתי מזה כל מיני מאכלים. אני מאמיןאוכל עושים באהבה או לא עושים בכלל. |
מתמחה בעיצוב חלות שבת מיוחדות ומפוארות, מתמחה באוכל גאורגי על כל גווניו.
תל אביב. מצא עוד בלוגרי אוכל באזור המרכז