שמי עדנה, נשואה + 3 ילדים מהממים: מורין, דנה ועירן. מאז ומתמיד אהבתי את כל מה שקשור למטבח. כשתכננו לבנות את ביתנו במזכרת בתיה, קודם כל מה שהיה חשוב זה המטבח ולאחר מכן כל השאר. אני חושבת שלהכין מטעמים לכולם זה כיף גדול, אוכל בא מאהבה ונתינה. השנה חשבתי להתקדם יותר בתחום ובשלב הראשון התחלתי קורס קונדיטוריה. שמחה לשתף במתכונים שלי ואם תיהנו אפילו ממתכון אחד אז אני את שלי עשיתי.
|
|
מטבח מועדף
הכל מהכל.
קהל יעד וסוגי מאכלים
קהל היעד שלי בני משפחתי וחברים. אוהבת שהמטבח עמוס בסירים מהבילים ואוהבת לפנק בעוגות וקינוחים.
שפים שאני מעריצה
חיים כהן, מיקי שמו, הנס ברטלה, שגב משה ועוד.
הכלי הכי שימושי במטבח שלי
הקיצ'נאייד הירקרק שלי.
אני מאמין
מאמינה שאוכל עושים באהבה או לא עושים בכלל. "למתכון אין "נשמה", אתה בתור טבח צריך ליצוק בו "נשמה"" (תומאס קלר). טיפ למטבח: "באפייה עקוב אחר ההוראות, בבישול סמוך על הטעם שלך...".