|
רותם מזרחי, חובבת קונדיטוריה ומוכרת עוגות |
|
מאז ומתמיד אהבתי את המטבח ובמיוחד את עולם הקונדיטוריה. עם הזמן התחלתי לאפות בבית עוגות ומאפים שונים. בנוסף, עברתי קורס קונדיטוריה ברשת "לגעת באוכל". |
|
קצת על עצמי
בת 23, במקור מקיבוץ בצפון אך בשנים האחרונות מתגוררת בפתח תקווה. באוקטובר הקרוב מתחילה תואר בחינוך מיוחד ומקווה בעתיד לשלב בין האהבה לילדים מיוחדים ובין עולם האפייה.
מטבח מועדף
איטלקי.
סוגי מאכלים מועדפים
פסטות, מגוון מאפים וכמובן מתוקים.
שפים שאני מעריצה
מיקי שמו, דודו אוטמזגין, פייר הרמה.
הכלי הכי שימושי במטבח שלי
מיקסר של Kmix.
מה שאני הכי אוהבת לבשל
לבשל - פסטה בסוגים שונים, לאפות - עוגות, קישים, חלות לשבת ועוד.
זיכרון ילדות
כשהייתי בגן, כל יום שישי כל ילד היה מכין חלה אחת עם מילוי שוקולד ואחת במילוי פרג והיינו לוקחים הביתה לארוחת שישי.
אני מאמין
שאסור להפסיק לחלום.
|
התמחות
קורס קונדיטוריה.
איזורי פעילות
פתח תקווה.
|