גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | אביבית חניה |
אז בניגוד לאלה שהיו מגיל קטן יחד עם אמא במטבח עם הסירים והבישולים, אני ממש ממש לא הייתי כזאת! למעשה התרחקתי בכל כוחי מהאזור הזה... וכך עברו השנים, התחתנתי ולאחר לידת בתי האמצעית נכנסתי למטבח וגיליתי את אזור האפייה. התאהבתי בניחוחות, בריחות ובמתכונים המדהימים שרצו ברשת. למדתי יותר ויותר והיום אני מרכיבה מתכונים לגמרי בעצמי, מתכונים משלי.
קצת על עצמיאני בת 31, אמא לשלושה ילדים מקסימים. נשואה לגולן, בעל מקסים שנמצא לצידי בכל עת. בזמני הפנוי אוהבת לאפות (איך לא?!), אוהבת לשמוע מוסיקה והמון. מוסיקה מלווה אותי בגלישה באינטרנט, בבישולים, באפייה ואפילו בשטיפת כלים. רוקדת ריקודי עם מגיל 14. אוהבת מאוד יופי וקוסמטיקה. אוהבת להיראות טוב ומטופחת, לדעתי זה משהו שכל אישה צריכה לשים עליו את הדגש. אוהבת מאוד את הארץ שלנו ואת המקום הנפלא הזה ששמו "ישראל". אוהבת לצאת רק לבתי מלון! ולא לצימרים...נו תשאלו למה? בתי מלון אפשר לשבוע ולהשמין ביחד רק מהשפע של העוגות והמאפים המיוחדים שאני כל כך כל כך אוהבת (וחוץ מזה שאני לא צריכה לבשל או לחפש איזו מסעדה שנמצאת על איזה הר גבוה... הבופה מול העיניים וזה הכי חשוב - ילדים לכו קחו מה שאתם רוצים!). את הבלוג פייס (כמו שאני קוראת לזה...) - עמוד הפייסבוק שלי "אפייה ויופי טופי", הקמתי לאחר הרבה מחשבות והתלבטויות, ובעיקר חששות מה אפרסם ואיך, מה יהיו התגובות ואולי בכלל לא יאהבו את מה שאני עושה... אבל לאחר חיזוקים מהבעל ופידבקים מחברים ומשפחה החלטתי ללכת על שני הדברים שאני מאוד אוהבת - גם אפיה וגם יופי (ומכאן השם). ושוב, חייבת להזכיר את בעלי המתוק מדבש, שמאז ועד היום הוא זה שמשבח ומהלל את מעשה ידיי ודואג לפרגן על כל פרוסת עוגה או צלחת צ'יפס. הוא זה שנתן לי את ה"פוש" להמשיך לאפות ולהתאהב במה שנקרא "אפייה". מטבח מועדףאין. הכל מהכל. מאכל מועדףקוסקוס ומטבוחה - לגמרי! שפים שאני מעריצההקונדיטור אורי שפט והשף אביב משה. הכלי הכי שימושי במטבח שלימיקסר. מה שאני הכי אוהבת לבשללמרות שזה תהליך ארוך - אבל קוסקוס עם כל השלבים. זיכרון ילדותפיקניקים שהיינו עורכים בכל שבת, בעיקר את אלו שביפו. אבי היה מעמיס את כל הסירים שאמי הייתה מבשלת, נוסעים ופותחים שולחן בדיוק כמו בבית רק עם נוף מדהים מסביב. אני מאמיןאנו מייצרים את המציאות והשמיים הם הגבול. לכן - תנסו, תטעמו, תיזמו, תחקרו, תיצרו ותחיו את החלום. |
השרון. מצא עוד בלוגרי אוכל באזור השרון והסביבה
אתר הבית: www.facebook.com