שף וקונדיטור. מכהן כשף של מתחם "סטוקו אירועים" בתל אביב. מאחוריי ניסיון כשף במסעדות, קייטרינג בוטיק וכמורה בתחומי הבישול והקונדיטוריה.
אני מגדיר את עצמי "גסטרונום" – איש של אוכל על כל רבדיו. הבישול, האפייה, המדע, ההיסטוריה והפילוסופיה של האוכל.
הבישול הוא צינור החשיבה והיצירה שלי לאורך כל היום ובכל מה שאני עושה. הכל עובר דרך הפריזמה של האוכל.
אני מאמין
הבישול של הטבח משקף את מה שהוא ולכן הוא חייב כל הזמן ללמוד, לגדול ולצמוח כאדם.
קהל יעד וסוגי מאכלים
כל מי שאוהב אוכל טוב ויודע להעריך את הבישול כאומנות ואת תרבות השולחן וחווית האירוח.
מקום עבודה נוכחי
סטוקו אירועים.
מטבח מועדף
מטבח ישראלי – מטבח שהוא כור היתוך ופסיפס של השפעות מרובות: מטבחי הים התיכון, מטבחי העדות השונות, מטבח פלסתינאי ומסורות בישול אזוריות, מסורות בישול יהודיות ותנכיות בשילוב עם המטבח הגלובלי, המעודכן והמודרני.
שפים שאני מעריץ
בארץ - חיים כהן האחד והיחיד. מאוד מעריך את כל השפים הצעירים בני דורי, הקולגות שלי אשר משקיעים את כל נשמתם לפלס דרך למטבח המקומי. בעולם – פראן אדריה, הסטון בלומנטל, גרנט אשאז.
הכלי הכי שימושי במטבח שלי
משקל דיגיטלי – אני מאמין גדול בדיוק.
מה שאני הכי אוהב לבשל
מחקר קולינארי. מי שיכנס למטבח שלי עשוי לטעות ולחשוב שמדובר במעבדה, עם חומרי גלם עלומים, רשימות מפוזרות, סירי ניסוי ושיירים לא מזוהים, שעוזרים לבישול שלי להיות בתנועה מתמדת.
זכרון ילדות
לא בדיוק ילדות אבל לקראת סוף שירותי הצבאי התחלתי לגלות את הריגוש שבאוכל, על פתיליות גז מפויחות, אצל הגששים הבדואים במוצבים נידחים בלבנון. התפעלתי מההקפדה הכמעט דתית על נקודת הרתיחה של הקפה ופתאום הבנתי שאוכל זה אומנות. ההמשך היה במטבח של אמא שהיא בשלנית דגולה, אצלה הבנתי שאוכל הוא צינור לאהבה.
פעילויות ושירותים עיקריים
אירועים קטנים מכל הסוגים, עסקיים, משפחתיים, חתונות וכו'. מעבר לזה סנדאות בישול, ארוחות שף וכתיבה על אוכל.
התמחות
בישול ים תיכוני, מטבח מולקולרי, מטבח ישראלי, קונדיטוריה.