גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | זיו שטיינברג |
בוגר בית הספר "תדמור" והכשרות קולינריות בארץ ובחו"ל. בעברו שף מסעדות "טורקיז", "קפה נואר", "סבסטיאן", "קטלית" ו"אודאון". מזה למעלה מ- 10 שנים מנחה סדנאות וקורסי בישול. כיום מנהל קולינרי של "הסטודיו לבישול" - מרכז סדנאות בישול חוויתיות לקהל הרחב ולקבוצות סגורות בתל אביב.
קצת על עצמימנהל קולינרי של "הסטודיו לבישול" בתל אביב. למען האמת, אל עולם הבישול הגעתי במקרה בעקבות שיטוט ברחוב הקאוסאן בבנגקוק. אחרי שהוקסמתי מהריח והקסם של המטבח התאילנדי, החלטתי שזה בדיוק מה שאני רוצה לאכול גם בארץ. בזמנו המטבח האסיאתי היה פחות מפותח כאן מאשר היום, ולכן הגעתי לכך שאני מבשל את המנות בבית בעצמי, ומשם הדרך אל לימודי הבישול וקריירת הקולינריה הייתה קצרה. כיום הבישול הוא חלק משמעותי מעולמי, ובנוסף למקצוע ועבודה, מדובר עבורי גם בתחביב לכל דבר. מטבח מועדףקודם כל המטבח האסיאתי, ובנוסף גם מטבח איטלקי ועולם הבשרים על סוגיו. קהל יעד וסוגי מאכליםקהל חובב בישול שמתעניין ורוצה ללמוד ולהכיר עוד. בסדנאות חשוב לי לאפשר לקהל להתנסות בעצמם ולהבין שאין סיבה לפחד משום חומר גלם או מתכון. מקום עבודה נוכחיהסטודיו לבישול בתל אביב. שפים שאני מעריץבעיקר את הבת שלי נגה, שכבר בגיל צעיר מאוד מהווה עבורי את ההשראה הקולינרית המרכזית בחיי. הכלי הכי שימושי במטבח שליאני מאמין בעבודת ידיים קלאסית. עד כמה שכלים ומכשירים עוזרים לנו ומקלים בעבודה, לפעמים דווקא שימוש בידיים נותן תוצאות מיטביות. בנוסף לכך, מלקחיים וסכין מאפשרים לי כמעט את כל הפעולות הדרושות. פעילויות ושירותים עיקרייםהנחיית סדנאות בישול ו"קרב סכינים" לקהל הרחב ולקבוצות סגורות. מה שאני הכי אוהב לבשלתבשילי קארי אסיאתיים. זכרון ילדותבגילי כבר הילדות היא עבר נשכח. אני מאמיןבמקצועיות והתמדה. מידע נוסףאפשר לצפות במועדי הסדנאות שאני מנחה באתר הסטודיו לבישול. |
המטבח האיטלקי, המטבח האסיאתי, בשרים.
המרכז, תל אביב. מצא עוד שפים בתל אביב יפו
אתר הבית: www.bishulon.co.il
כתובת: תל אביב, בן אביגדור, 18 | מפה » הסטודיו לבישול.