גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | אירמה קזר |
קצת על עצמיבמסגרת הפעילות השוטפת שלי סוקרתי רבות על ידי המדיה המובילות בארץ שסיקרו בחיוב את הסדנאות עצמן, כאשר פורטלי האוכל הגדולים אירחו אותי בטורים קבועים ובסדרה שלמה של מתכונים. הטורים נחשבים למוצלחים במיוחד וזוכים לכמות מכובדת של צפיות, כמו גם למספר תגובות גבוה. הטיולים לגיאורגיה משלבים את המסורת הקולינרית שנשתמרה ואת הנופים שיש לחבל הארץ להציע כפרים נידחים, מרבדים ירוקים עצומים, פסגות מושלגות, אגמים, סוסי פרא עד לחבל Svanetti הירוקה, מפלים ונהרות, מגדלי שמירה צריחים עתיקים (Koshkebi) ועוד... מפה נולד והתחיל הכל! בשבילי זה לחזור לגיאורגיה כל פעם מחדש, מקום הולדתי ולהעביר לכם את החוויה והיופי, האוכל, התרבות והמסורת בחלקת האלוהים הקטנה. בין לבין אני מספיקה לשמור על הקשר עם העוקבים בפייסבוק הרשמי שלי, טיולי אוכל לגאורגיה – IK, שם אני מספקת מענה ותשובות לגולשים בעמוד ובטורים בכלל בכל הנוגע לבישול ולמה שסביבו. מטבח מועדףהיצירה והשילוב במטבחים. מקום עבודה נוכחיעצמאית בעריכת סדנאות אוכל ואפייה, ומדריכת טיולי בוטיק לגיאורגיה. שפים שאני מעריצהפייר הרמה, מאיר אדוני. הכלי הכי שימושי במטבח שלימשקל וסכין. מה שאני הכי אוהבת לבשלהמטבח נפתח למעבדת ניסויי אפייה בשעות הקטנות. זכרון ילדותמרק עגבניות ואורז של סבתא תמרה ז"ל, הפמיבדריאני. אני מאמיןשמירה על איכות ושירות. מידע נוסףקרדיט צילום תמונה: יפה שנברון. |
קונדיטוריה, אוכל גאורגי - בישול ואפייה.
דרום, מרכז וצפון. מצא עוד שפים בכל הארץ
אתר הבית: www.irmakazar.co.il
טלפונים: