גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | אבנר שפריר |
באמצעות הבישול אני מבטא את עצמי ואת האומנות שלי, וזו דרך נהדרת לשמח אנשים אחרים מבחינתי. נהנה להכין מגוון רחב של מאכלים, גם כאלו שנחשבים לפשוטים, בהם אני מוצא את הדרך לשדרג אותם על ידי נגיעה אישית. כמו כן, אני פרפקטציוניסט ושוקד רבות על כל מנה, ולא מוציא אותה אם אני לא מרוצה ממנה כשאני מסיים להכין אותה.
קצת על עצמיבן 40, נשוי באושר ואב ל- 2 בנות מקסימות. מטבח מועדףקליפורני, טרי הן בסלטים, בתוספות ובעיקריות. הכלי הכי שימושי במטבח שליבלנדר מוט. מה שאני הכי אוהב לבשלבישולים ארוכים שבהם ניתן לטעום במהלך ההכנה, לשדרג ולהמציא את המנה מחדש, כמו עלי מנגולד ממולאים. זיכרון ילדותתבשיל כרוב ניצנים אצל דודה רחוקה בירושלים שעד אז כלל לא ידעתי על קיומו של ירק זה. אני מאמיןהבישול צריך להיות בישול בריא שמבוסס על חומרי גלם איכותיים, בריאים ומזינים, ותיבול מינימלי שמעניק לחומרי הגלם את התפקיד הראשי באוכל. הבישול צריך להיות מוגש עם הרבה מאוד אהבה. |
אוכל קליפורני, טרי, טעים ובריא, המבוסס על מרכיבים טריים, היישר מהשדה לצרכן.
רמה"ש, הרצליה, תל אביב, רמת גן וגבעתיים. מצא עוד בלוגרי אוכל ברמת השרון - הרצליה
טלפונים:
פקס: 03-5470418
כתובת: רמת השרון, ירמיהו, 11 | מפה »