גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | אתי משה-חביב |
קצת על עצמישמי אתי, מכורה למטבח מגיל צעיר, אבל התחלתי לפתח את הכישרון הזה בשנתיים האחרונות יותר לעומק על ידי המצאות של מתכונים משלי, ניסיון במתכונים חדשים ועוד. אני נשואה ואמא לשתי בנות מושלמות. אני לא שפית ולא קונדיטורית. אני אמא במשרה מלאה שאוהבת את המטבח. אוהבת להאכיל כמו שרק אמא יודעת. נהנית ואוהבת להכין אוכל בשביל ההתנסות, אוהבת לאתגר את עצמי כל פעם מחדש עם מתכונים חדשים ולהתנסות בהמצאת מתכונים משלי מאילתור ודברים שנמצאים בבית, לא מפחדת לנסות ולהעז. הכי נהנית לראות אנשים שאוכלים ונהנים מהאוכל שלי. המטבח הוא המקום הקדוש ביותר בבית שלי ולאף אחד אסור לגעת ב"צעצועים" שלי בלי רשות (אלא אם כן זה למטרת שטיפת כלים אז שלא רק מותר, אלא רצוי לתפוס את מקומי). מטבח מועדףמכל מטבח יש דברים שאני אוהבת. אוהבת בעיקר את המטבח המרוקאי. סוגי מאכלים מועדפיםכמעט כל מה שיש לו בצק, כמו לחמים מכל מיני סוגים, וגם בשרים על האש. שפים שאני מעריצהמתחום הקונדיטוריה: קרין גורן ומיקי שמו. מתחום הבישול: שף ישראל אהרוני, שף אביב משה ושף גורדון רמזי. הכלי הכי שימושי במטבח שליסכיני השף שלי והסירים המיוחדים. מה שאני הכי אוהבת לבשללבשל בעיקר דברים שעוד לא ניסיתי, לנסות מתכונים חדשים. זיכרון ילדותיש המון אבל אספר בגדול שאצלנו הכל סובב סביב האוכל. כל אירוע וכל מפגש סובב סביב אוכל וכמה שיותר הרבה. כל שישי, כל שבת, כל חג, כל אירוע - השולחן עמוס בסלטים מכל המינים ומכל הסוגים, בשרים ופחממות יהיו תמיד יותר משני סוגים מכל אחד, קינוחים יהיו לפני האוכל ואחריו, אם זה עוגות ומתוקים ועד לפירות ופיצוחים. יוצא מצב שאוכלים סביב השעון בלי הפסקה. עוד לא סיימנו את העוגה של הבוקר כבר אוכלים צהריים ואחרי הצהריים כבר יבואו הקינוחים וכדומה. אין דברים כאלה... אושר עילאי. אני מאמיןמאמינה ש"לבשל כל אחד יכול" (מהסרט "רטטוי"). |
מתמחה בלפטם אנשים באוכל!
אתר הבית: crunchit.co.il
היי, אני אתי. אגלה לכם שאת רוב המאכלים שאני מכינה אני ממציאה בהברקה של הרגע, כמוזה, כהשראה מדברים שראיתי/חשבתי או מרעיון שנמצא בראש ואז מחליטה להוציא אותו לפועל. אם יש רעיון בראש למתכון אני לא אנוח עד שאכין אותו. כזאת... אל כל מתכון מצליח »