קצת על עצמי
התחתנתי לפני 3 שנים, סיימתי לימודי תקשורת חזותית לפני 8 שנים, תואר ראשון בקולנוע ולימודי ארט דיירקשן. עבדתי במשרד פרסום שבו מיתגתי נקודות מכירה, עבדתי עם חברות מזון גדולות כמו אסם, זוגלובק, סנו, ליימן שליסל ועוד. ב- 2010 פתחתי את הסטודיו שלי למיתוג עם בעלי. אנו מתמחים במיתוג מסעדות ומוצרי מזון בעיקר, אריזות, נקודות מכירה, תערוכות, פרסומות ועוד. תמיד הייתי אופה, סיימתי כמה סדנאות אפייה, אבל עד לפני שנה כל העוגות שלי היו מפוצצות שוקולד, פודינגים ומלא סוכר, ובעקבות צורך אישי לפני שנה התחלתי לאפות בריא, הייתי בליווי של נטורפתית במשך שנה ולמדתי את עולם צמחי המרפא והתחליפים הבריאים, את חשיבות החלבונים, הפחמימות והשומנים שאנו צורכים ביום יום, והיום אני משלבת את כל הידע הזה במתכונים שלי.
מטבח מועדף
איטלקי - בצקים, פיצות, לחמניות, פסטות. וכמובן אפייה צרפתית - אקלרים, מקרונים וכדומה. גם מטבח רוסי - כיסוני בשר וכיסונים מתוקים, לחמניות עם ריבה ודובדבנים שעליהם גדלתי.
סוגי מאכלים מועדפים
פיצה, פסטות, לחמים (אפילו בלי כלום), סושי ועוגות מכל הסוגים. פשוט - בצקים!
שפים שאני מעריצה
מרטה סטיוארט, קרין גורן, שוקולטייר - ג׳וליאן רוס, מקס ברנר, Andi Chlebana, Jordi Roca.
הכלי הכי שימושי במטבח שלי
מחבת הפנקייק.
מה שאני הכי אוהבת לאפות
קאפקייקס.
זיכרון ילדות
עליתי לארץ בגיל 6, עד אז גרנו ברוסיה, הייתה לנו דירה ובית בכפר לסופי שבוע. אני זוכרת שבבית בכפר הזה הייתי רצה בשדות הפתוחים הגדולים שלנו וקוטפת תותים טריים, פטל טרי, תות שדה, אוכמניות ודובדבנים, ואת כל זה היינו אוספים ומביאים הביתה ושם הייתי אופה עם סבתא שלי לחמניות שונות עם דובדבנים, עוגות עם פירות יער ומה לא… איזו נוסטלגיה!
אני מאמין
צריך ליהנות מכל רגע! ולכן גם אנשים חולים, עם סכרת או צליאק או רגישים ללקטוז, יכולים ליהנות מעוגות ומאפים בריאים, כל אחד לפי מה שמתאים לו, כי אלה ההנאות הקטנות והכי חשובות של החיים.
|