גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | דנה קמפר |
קצת על עצמישמי דנה, התגוררתי תקופה בארה"ב שם גם למדתי קונדיטוריה, ועתה שבתי לישראל. העבודה שלי נחלקת לשתיים - גם בעולם התקשורת וגם בעולם המתוק של הקונדיטוריה והאפייה. תמיד שאפתי לשלב את הפן היצירתי שלי בכל אפיק בו בחרתי והקונדיטוריה מאפשרת לי את השילוב המושלם - גם טעים, גם מספק וגם סופר יצירתי. השאיפה שלי היא להעביר את הידע שצברתי לסובבים אותי כי בישול (בין אם מתוק או מלוח), הוא שווה ערך לאושר, ותמיד יש באפשרותו לשפר את מצב הרוח. מטבח מועדףפיוז'ן של ביתי ועילי, עם נטייה לצרפתי ולבישול מולקולרי. קהל יעד וסוגי מאכליםאני מאמינה שכל אחד יכול לבשל. כל שדרוש הוא להבין את הכימיה שמאחורי החומרים והכמויות. מה שאני הכי אוהבת לבשל/לאפותדברים שתמיד טוב שיש במקרר, שנשמרים לאורך זמן ושניתן להפיק מהם מגוון רחב של דברים - רטבים (קרמל ופאדג' שוקולד), מרנג איטלקי, מחיות פירות ואגוזים טבעיות. מידע נוסףמוזמנים ליצור איתי קשר בטלפון, במייל או בפייסבוק. |
קונדיטוריה, סדנאות, ימי הולדת.
ירושלים, שוהם, מודיעין והסביבה. מצא עוד שפים בירושלים והסביבה
אתר הבית: www.facebook.com
טלפונים: