גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | אלישבע דה-סילבה |
קצת על עצמישף בכל רמ"ח אבריי, מבשלת גם למסעדות וגם בבית באותה צורה של מחשבה על טעם מדויק ומנה שתהיה בתועלת מול עלות הכי טובה שאפשר. כל מנה שאני מכינה חשוב לי להכיר אותה לעומקה ועברה, ומדוע היא הגיעה לאן שהגיעה, לעשות אותה בצורה המדויקת ביותר, ואיפה אני שמה בה את השף אלישבע. מטבח מועדףאין לי מטבח מועדף, מבחינתי זה כמו לשאול איזה ילד את אוהבת יותר. קהל יעד וסוגי מאכליםכל מי שנהנה מחווית האכילה, מי שאוהב אוכל עשיר ומגוון עם הרבה טעם וכמובן מי שרעב. מקום עבודה נוכחימלמדת בישול בסדנה פרטית, חוגי ילדים שהם העונג הגדול וגם מבוגרים, והדרכה צמודה למנהל/ת משקי הבית הפרטיים והמקצועיים. שפים שאני מעריצהאלטון בראון, בובי פליי. הכלי הכי שימושי במטבח שלימלקחיים - זה הארכה של היד (יד שלישית). פעילויות ושירותים עיקרייםשף פרטית, יועצת למסעדות לבניית תפריטים ובניית תהליכי עבודה נכונים לייעול ו- Food Cost, לימוד כלכלת הבית, לימוד האומנות בבישול, מלמדת וחולקת את ידע שלי ברחבי הרשת בבלוג שנקרא כל אחד יכול לבשל. מה שאני הכי אוהבת לבשלבשר הוא הדבר שאני הכי מתחברת עליו על כל צורותיו, גריל, מעושן, מטוגן ואפילו מבושל (אין כמו לסגור במחבת נתח לפני בישול, זה אחד הצלילים היפים בעולם). זכרון ילדותכל זיכרונות המשפחה הגדולים שלי תמיד סבבו בארוחות החג וביכולת של כמה שמחה יכול לבוא מאדם שבע שנהנה מהארוחה ואיך תמיד יחזרו לזה. האוכל המנחם שלי תמיד יהיה הטוסט של אבא שהיה מכין לכל מצב רוח רע או טוב שלי ועד היום המנה המועדפת עליי היא טוסט גבינה פשוט וטוב (כמו של אבא כמובן). אני מאמיןאני מאמינה שאוכל זה הצורה הפשוטה ביותר להעניק אהבה, אוכל הוא גם שפה בינלאומית והנאה שמושתתת על כל החושים, כולל הזיכרון. |
בישול ואפייה, מאכלים עדתיים, בישול לפי המקור, גסטרונומיה והיסטוריית האוכל ובשר, כן כן - בשר.
אשקלון והדרום. מצא עוד שפים באזור הדרום
טלפונים:
כתובת: אשקלון, רזיאל דויד, 28/5 | מפה » סדנאות הבישול של אלישבע בבית.