גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | אושר אידלמן |
אנשים רוצים לבשל בריא, אנו יודעים אילו מזונות עדיף לאכול ואיזה פחות, אבל איך מנהלים מטבח ביתי או מקצועי בריא? איך שומרים על טעמים עזים ומעניינים יחד עם הפחתת נתרן, סוכר ושומנים מיותרים? עשייתי המרכזית מתמקדת בלפתח וללמד את הטכניקה והידע המתאים על מנת ליישם זאת.
קצת על עצמישתי האהבות הגדולות בחיי - בישול וגלישת גלים. אני שואף לשלב את הידע הקולינרי העשיר שצברתי עם תזונה נכונה והבנת המדע שמאחורי המזון על מנת ליצור מזון איכותי, טעים ובריא, או כמו שאני קורא לזה - לעשות אושר בצלחת. מטבח מועדףים תיכוני מקומי ואסיאתי. קהל יעדכל אדם ששואף לשפר את התזונה היומיומית מבלי לוותר על טעם ואיכות. מקום עבודה נוכחי
שפים שאני מעריץ
הכלי הכי שימושי במטבח שלימיקרופליין. פעילויות ושירותים עיקריים
מה שאני הכי אוהב לבשלהשאלה הכי קשה! בעיקרון הכל, מפאייה דרך צלי טלה בציפוי טימין ואנשובי ועד עוגיות Anzac. זכרון ילדות
אני מאמיןהתזונה הנכונה והבריאה ביותר היא זו שאתה יוצר בעצמך על ידי איזון וטכניקה פשוטה. מידע נוסףכבר כילד מפתח, כאשר חזרתי מבית הספר התחלתי לדפדף בספרי הבישול של אמא שלי ולהכין מתכונים פשוטים. לאחר שירות צבאי כלוחם נדדתי למלבורן (אוסטרליה) כדי למצוא את האמת הקולינרית שלי ולהכיר מקרוב את הגלים באוקיינוס הפאסיפי. 7 שנים עמוסות מלח-פלפל במטבחים המקומיים, בהן הושפעתי מסגנונות אסיאתיים ואירופאיים, התנקזו לכדי רצון אחד - העמקת הידע. המדע מאחורי המזון והביולוגיה של הגוף סיקרן אותי, ולכן ארזתי את הפקלעות וחזרתי לישראל כדי ללמוד תואר ראשון בתזונה (B.Sc) ותואר ראשון נוסף כטכנולוג מזון (B.Sc) במכללת תל חי שבגליל העליון. בכל קיץ בין הסמסטרים נסעתי לצרפת או ספרד שם עבדתי כשף ראשי במחנות גלישת גלים ושילבתי בין שתי האהבות הגדולות בחיי - גלישה ובישול. |
שילוב בין עולם הגסטרונומיה לבין התזונה הים תיכונית והאסייתית כמודל לאורח חיים בריא.
חיפה עד באר שבע. מצא עוד שפים בכל הארץ
אתר הבית: plateofjoy.co.il