התחלתי את דרכי המקצועית מתוך אהבה גדולה לתחום ולמטבח בכלל. למדתי קונדיטוריה אצל ?אסטלה?, ?עושים בישול? ו"אוליביה בז?ארד" שבצרפת במסגרת הלימודים אצל ?אסטלה?.
|
|
קצת על עצמי
אחרי כמה שנים של עשייה הגעתי ללוס אנג'לס והחלטתי להרים את הכפפה ולהתחיל לספק עוגות, קינוחים ומאפים לקהילה בלוס אנג'לס, תוך הקפדה על בחירת הסגנון, תהליכי האפייה, שימוש בחומרי גלם מהשורה הראשונה והקפדה על הפרטים הקטנים שיוצרים קינוח מושלם. אחרי ארבע שנים בארה׳׳ב חזרתי לארץ ועכשיו אני כאן. מספר פעמים בשנה אני משתתפת בתערוכות והשתלמויות מיוחדות בארץ ובעולם כדי להתעדכן במגמות הקולינאריות, מוצרים, חומרים וסגנונות הגשה חדשים. במסגרת תהליך הבראת התזונה היומיומית שלי, התחלתי לחקור את עניין הקינוחים הטבעיים, תוך שמירה על טעמים מעניינים, טקסטורות מרובות ושמירה על הערכים התזונתיים.
מטבח מועדף
ים תיכוני, צרפתי ואסיאתי.
קהל יעד
כל מי שיש לו חיוך מתענג כשהוא אוכל קינוח שלי.
זכרון ילדות
תמיד הייתי זו שהתנדבה להביא עוגות לכיתה. גם כשהייתי הולכת לחברות, הן רצו לשחק בבובות ואילו אני העדפתי להיות עם אמא שלהן במטבח.