גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | נלי ימפולסקי |
הגשמתי חלום וקצת אחרי גיל 30 הפכתי מהייטקיסטית ממורמרת לקודניטורית מאושרת. מאוהבת עמוקות בעשייה שלי, אוהבת לפתח מתכונים, להדריך ולראות את הניצוץ בעיני אחרים כשהם מכינים משהו שלמדנו ומקבלים מחמאות. למדתי קונדיטוריה ב"אסטלה כיתת אמן" ועבדתי כקונדיטורית במסעדת "הנורמן" שבמלון הבוטיק "הנורמן".
קצת על עצמיאני אמא לשני ילדים מקסימים שהם מרכז חיי, נשואה ליורי ומאמינה גדולה בחיים. מטבח מועדףכל מטבח שיודע לתת את הכבוד הראוי לחומרי גלם ומכין מאכלים מתוך מחשבה ואהבה. קהל יעד וסוגי מאכליםכולם, קינוחים בעיקר. מקום עבודה נוכחינלי סדנאות אפייה ואירועים. שפים שאני מעריצהמאיר אדוני, תומס קלר, ירון שלו. הכלי הכי שימושי במטבח שלימיקסר, תנור, מקפיא. פעילויות ושירותים עיקרייםמנחה סדנאות אפייה בדגש על פטיסרי צרפתי ופטיסרי מודרני. מה שאני הכי אוהבת לבשלחמין מושקע ביום גשום. זכרון ילדותאמא שלי מכינה ליום ההולדת שלי עוגה בת 3 קומות - עוגת הנפוליאון (גרסה רוסית של מילפוי) של אמא שלי. אני מאמיןשאדם שפועל מתוך מקום אותנטי ואמיתי, יוצר עולם ומלואו באמנות שלו והרבה ילכו אחריו. היכולת להביא את הכישרון שלך לידי ביטוי היא מהות ותכלית קיומנו. |
פטיסרי צרפתי, מקרונים, עוגות ראווה.
כל הארץ. מצא עוד שפים בפתח תקוה והסביבה
טלפונים: