גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | מיטל אלימלך |
שפים שאני מעריצהמתחברת מאוד לשפית נייג׳לה לאוסון בכל מובן והיא למעשה הרול מודל שלי. מה שאני הכי אוהבת לבשלהכי אוהבת לבשל פסטה על כל סוגיה. כשאני רוצה להשקיע קצת יותר אני מכינה פסטה טרייה, מרדדת במכשיר הפסטה ומרגישה באיטליה. זיכרון ילדותזיכרון הילדות שלי מתחבר כמובן לאמא. מלבד היותה אמא קרייריסטית בעלת משרה מכובדת, היא הבשלנית הכי טובה שאני מכירה. זוכרת את ימי שישי עת הייתי חוזרת מבית הספר לבית חם ונעים ומריחה את מטעמי השבת. השולחן במטבח כבר ערוך לארוחת הצהריים הקבועה של שישי עם השניצל, הספגטי וסלט החסה עליהם חלמתי כל היום בבית הספר. עד היום אין על ימי שישי אצל ההורים, במטבח אמא רוקחת מאכלים טעימים והריחות משגעים גם את השכנים (: מידע נוסףמוזמנים לעקוב באינסטגרם: immeitaly@ |
אתר הבית: easy-baking.blogspot.com