גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | ניבה קרן אור |
קצת על עצמיבשש השנים האחרונות, מאז התוודעתי לקופסאות האובנטו, הפכתי מומחית להכנתן, והמצאתי מתכונים רבים לאובנטו יפני בהתאמה לממצאי הקיים בישראל, בדגש על בישול יפני צמחוני. מטבח מועדףיפני כמובן. סוגי מאכליםכל מה שבריא וטעים באותו הביס. שפים שאני מעריצהשירלי וונג, ציון ברנץ. הכלי הכי שימושי במטבח שליסיר נירוסטה 3 ליטר. מה שאני הכי אוהבת לבשלאינאריזושי. זכרון ילדותהכנת ״עוגה״ על גבי תנור נפט בבית הילדים בקיבוץ במהלך "השתוללות" לילית. אני מאמין"טפס על הר לא כדי שהעולם יראה אותך, אלא כדי שאתה תוכל לראות את העולם". |
בישול יפני טבעוני.
טלפונים:
כתובת: זכרון יעקב, המיסדים, 59 | מפה »
מיקוד: 3091093