גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | בלוגרים | » | אלינוער מור |
לא יכולה להתהדר בתעודות של בישול. התעודה היחידה שנשארה לי שלמה היא לימודי אנגלית בשלוחה של אחת האוניברסיטאות הגדולות של אנגליה. לא יכולה להתהדר בתואר שף. אפרופו היום כל אחד שעבר סדנת בישול נקרא שף... ולא בתואר אחר הנוגע לבישול. אבל יכולה להתהדר במתכוניי המפושטים והטעימים שמלווים בביתי כל אירוח וארוחה. יש בי את היכולת להרגיש בפה כל מתכון שאני קוראת בו ואת החוש להבין שהוא צריך שינוי. אני אלינוער. רעיה ואם. אוהבת להתעסק בסירים מזמן שאני זוכרת את עצמי. אוהבת לבשל. אוהבת. ניחוח אהבת הבישול.
|
במטבח? מעולם לא למדתי ולא ביקרתי באף סדנא. או שיש את זה או שאין. מה, לא?
יש לי גם אתר אוכל באנגלית ועיתון דו שבועי דרך יאהו, כותבת לאתרים שונים בעולם על אוכל יהודי וישראלי. מצא עוד בלוגרי אוכל ברמת גן - גבעתיים
אתר הבית: www.tapuz.co.il
כתובת: מרכז | מפה »
אני אלינוער. רעיה ואם. אוהבת להתעסק בסירים מזמן שאני זוכרת את עצמי. אוהבת לבשל. אוהבת. ניחוח אהבת הבישול. אל מתעסקת בסירים »