דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק ירקות כתומים עם חלב שקדים
מרק ירקות כתומים טעים ומיוחד
  • 1 אופים את הבטטה בתנור שחומם מראש לחום של 210 מעלות למשך כשעה.
  • 2 מחממים בסיר את שמן הזית ומטגנים קלות את הדלעת והגזר.
  • 3 מוסיפים את הג`ינג`ר, השום וההל, מטגנים קלות, מוסיפים את הבטטה הצלויה והמעוכה לפירה גס ואת חלב השקדים, ומבשלים למיזוג. טועמים, מוסיפים את המוסקט, הכורכום, המלח והפלפל השחור לפי הטעם.
  • 4 להגשה: מפזרים מעל קוביות קטנות מבטטה צלויה בתנור וכוסברה קצוצה דק. מזלפים שמן גרעיני דלעת וזורים פפריקה מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את חלב השקדים הלא ממותק ואת התוספות להגשה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.6% 9.1% 7.1% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב