מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- חזה עוף - 1 ק"ג
- שורש ג`ינג`ר - כף-קצוץ (10 גרם)
- שמן שומשום - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- שומשום - 1/2 כוס - סה"כ (70 גרם)
- קוקוס בכבישה קרה או קרם קוקוס - 4 כפות גדושות
- פלפל שושקה או צ`ילי מתוק גרוס - 2 כפות
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה טעימה במיוחד שמתאימה לילדים
- 1 פורסים את חזה העוף הטרי לרצועות בעובי 1.5 ס"מ ומעבירים לקערה.
- 2 מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים יחד היטב בעזרת הידיים עד שרצועות העוף מתכסות היטב והקוקוס נמס.
- 3 מסדרים את הפרוסות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות למשך כ- 15 דקות עד שהרצועות נצרבות מעט והשומשום מזהיב.
- 4 מגישים חם לצד ברוקולי מאודה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי של המתכון על פי דיאטנית עוף טוב: 335 קלוריות (אנרגיה), 49 גרם חלבונים, 1.2 גרם פחמימות, 14 גרם שומן, 4 גרם שומן רווי, 1.7 גרם סיבים תזונתיים, 116 מ"ג כולסטרול.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב