דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שומשום טעימות להפליא

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להקציף קלות ולערבב במהירות את החלבונים עם הסוכר, להוסיף את הקמח בעדינות, את קמצוץ ההל הטחון ואז את השומשום (כוס וחצי שומשום מעורב - רגיל ושחור).
  • 2 לנטף בעזרת שתי כפות בגודל אחיד על נייר אפייה.
  • 3 להקפיד על רווחים - מתפשט.
  • 4 לאפות בחום בינוני פלוס (175-180 מעלות) במרכז התנור עד לשיזוף נאה (עד שיזוף משום שהחום והתנורים שונים. המבחן הוא הצבע. יש להיזהר כמו בחיים משיזוף יתר. המעבר משיזוף מזמין לחרוך ומר מהיר).
  • 5 לצנן ולהתענג חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)83316
חלבונים (גרם)2.4 9.19
פחמימות (גרם)1245
מתוכן סוכרים (גרם)9 34.49
שומנים (גרם)3.38 12.97
מתוכם שומן רווי (גרם)0.37 1.41
נתרן (מ"ג)15.5259.46
סיבים תזונתיים (גרם)0.85 3.25
מים (גרם)7.3628.19
ויטמין B (מ"ג)64.460.25
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.06
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.341.29
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)109.69420.25
ברזל (מ"ג)0.060.21
מגנזיום (מ"ג)0.923.54
זרחן (מ"ג)1.264.83
אבץ (מ"ג)00.02
אשלגן (מ"ג)66.37254.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 18.3% 13% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.