דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ריבת שזיפים ביתית

מצרכים למתכון

2.58 ק"ג לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את השזיפים.
  • 2 לגלען ולחלק ל- 4 או ל- 2 - איך שאוהבים.
  • 3 להכניס לסיר את השזיפים.
  • 4 לשפוך מעל את הסוכר.
  • 5 להוסיף את המים ולערבב בעדינות.
  • 6 כשרותח, לערבב ולהנמיך את האש, להיזהר שהריבה לא תגלוש.
  • 7 לבשל בערך שעה וחצי עד שהריבה הופכת להיות סמיכה.
  • 8 אם נוצר קצף להוציא אותו.
  • 9 לאחר שמוכן, לכבות את האש, לקרר ולהעביר לצנצנות מתאימות.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ריבה טעימה ביותר כממרח על לחם טרי עם מזולה.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2,855111
חלבונים (גרם)14 0.54
פחמימות (גרם)72828
מתוכן סוכרים (גרם)697.95 27.1
שומנים (גרם)5.6 0.22
מתוכם שומן רווי (גרם)0.34 0.01
נתרן (מ"ג)30.12
סיבים תזונתיים (גרם)28 1.09
מים (גרם)1,82070.68
ויטמין A (מק"ג)34013.2
ויטמין B (מ"ג)12.90.5
ויטמין B1 (מ"ג)0.560.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.620.02
ויטמין B3 (מ"ג)8.340.32
ויטמין B5 (מ"ג)2.70.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.580.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1003.88
ויטמין C (מ"ג)1907.38
ויטמין E (מ"ג)5.20.2
ויטמין K (מק"ג)1284.97
סידן (מ"ג)127.254.94
ברזל (מ"ג)3.450.13
מגנזיום (מ"ג)140.755.47
זרחן (מ"ג)32012.43
אבץ (מ"ג)2.010.08
אשלגן (מ"ג)3,150122.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.880.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.880.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.680.1
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.640.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 0.7% 1.8% 93.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.