דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 643 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם שמן בסיר שטוח.
  • 2 לטגן את הבצל על להזהבה קלה.
  • 3 להוסיף את הסוכר ולהמשיך לטגן עד לקבלת צבע זהוב.
  • 4 להכניס את חתיכות הבשר ולהשחים מכל הצדדים.
  • 5 להוסיף את הגזר הפרוס, הפלפל החתוך לרצועות, הפטריות והתבלינים.
  • 6 למלא במים ולהביא לרתיחה.
  • 7 להנמיך ולבשל על אש נמוכה במשך שעתיים.
  • 8 להגיש עם אורז לבן.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)54585
חלבונים (גרם)67.5 10.51
פחמימות (גרם)132
מתוכן סוכרים (גרם)3.79 0.59
שומנים (גרם)23.25 3.62
מתוכם שומן רווי (גרם)7.43 1.16
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.680.11
כולסטרול (מ"ג)195 30.35
נתרן (מ"ג)433.8967.53
סיבים תזונתיים (גרם)2.08 0.32
מים (גרם)497.7877.47
ויטמין A (מק"ג)384.9259.91
ויטמין B (מ"ג)18.372.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.250.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.70.11
ויטמין B3 (מ"ג)13.432.09
ויטמין B5 (מ"ג)2.280.36
ויטמין B6 (מ"ג)1.660.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.885.43
ויטמין B12 (מק"ג)12.92.01
ויטמין C (מ"ג)55.698.67
ויטמין E (מ"ג)1.350.21
ויטמין K (מק"ג)7.121.11
סידן (מ"ג)467.16
ברזל (מ"ג)7.071.1
מגנזיום (מ"ג)75.5811.76
זרחן (מ"ג)588.7791.64
אבץ (מ"ג)13.342.08
אשלגן (מ"ג)1,078167.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 22% 63.8% 12.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.