דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת שוקולד בלי ביצים
עוגת שוקולד בלי ביצים
עוגת שוקולד ללא ביצים מפנקת ועשירה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 175 מעלות, ומרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה משומן.
  • 2 מערבבים בקערה גדולה את החלב החם עם החומץ ומניחים בצד לכמה דקות.
  • 3 בקערה נוספת מערבבים את היבשים (מלבד הסוכר).
  • 4 מוסיפים לחלב את השמן ותמצית הוניל וטורפים, מוסיפים את שני הסוכרים ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים פנימה את היבשים ומערבבים היטב.
  • 5 מעבירים את התערובת אל תבנית אפייה מתאימה ואופים למשך כ- 25 דקות. מקררים את העוגה ובינתיים מכינים את הגנאש.
  • 6 ממיסים את השוקולד והשמנת יחד, מוזגים על העוגה ומעבירים להתייצבות במקרר.
  • 7 מקציפים את כל מרכיבי הקרם עד לקבלת קרם יציב, משטחים מעל הגנאש ומגישים עוגת שוקולד בלי ביצים מרשימה וטעימה במיוחד!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת 20x20 ס"מ. רצוי לעשות שימוש במשקל מטבח ביתי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)273332
חלבונים (גרם)3.31 4.03
פחמימות (גרם)2935
מתוכן סוכרים (גרם)13.4 16.31
שומנים (גרם)17.16 20.89
מתוכם שומן רווי (גרם)7.44 9.07
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.380.47
כולסטרול (מ"ג)22.58 27.49
נתרן (מ"ג)172.75210.35
סיבים תזונתיים (גרם)1.36 1.65
מים (גרם)0.360.44
ויטמין B (מ"ג)0.20.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.086.18
ויטמין C (מ"ג)0.560.68
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.10.12
סידן (מ"ג)49.5960.38
ברזל (מ"ג)0.881.07
מגנזיום (מ"ג)20.4824.94
זרחן (מ"ג)53.9765.72
אבץ (מ"ג)0.270.33
אשלגן (מ"ג)67.8282.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.180.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 34.1% 6.6% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?