דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחם ללא לישה עם קראסט מושלם
לחם ללא לישה עם קראסט מושלם
לחם ללא לישה עם קראסט מושלם
אתם הולכים להתמכר ללחם הזה

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (5 פרוסות מכל לחם))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב עם כף עץ רק עד לאיחוד (2-3 דקות של ערבוב). שימו לב: לפעמים בסיום צריך עוד טיפה מים אם נשארים פירורים של קמח בתחתית הקערה. לכסות בניילון נצמד ומגבת מעל, ולהניח להתפחה של לילה בחוץ או אפילו עד 24 שעות במקרר.
  • 2 לחמם מראש את התנור לחום של 220 מעלות.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 2 חלקים (או פשוט לעשות מכל הבצק לחם אחד גדול), לפזר קמח על משטח העבודה ועל הבצק, וליצור בידיים (ללא מערוך) את הצורה של הלחם (כמו בסרטון באינסטגרם).
  • 4 להניח את הלחם על תבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה (ניתן גם לעשות חריצים באמצעות סכין חדה).
  • 5 לאפות את הלחם בתנור החם למשך כ- 25 דקות או עד שמעט מזהיב (תלוי בסוג התנור). שימו לב: בזמן האפייה יש להכניס תבנית שמתאימה לתנור ולמלא אותה במים כדי ליצור "אמבט מים" ליצירת סביבה לחה במהלך האפייה (זה מה שיוצר את הקראנצ`יות המטורפת).
  • 6 זהו - יש לכם לחם ללא לישה עם קראסט מושלם כל כך קל להכנה וטעים בטירוף!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף לתערובת הלחם כוס של תוספת שאוהבים כמו זיתים, תירס וכדומה.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)184184
חלבונים (גרם)5.18 5.18
פחמימות (גרם)3939
מתוכן סוכרים (גרם)0.78 0.78
שומנים (גרם)0.52 0.52
מתוכם שומן רווי (גרם)0 0
נתרן (מ"ג)352.68352.33
סיבים תזונתיים (גרם)0.23 0.23
מים (גרם)48.1148.06
ויטמין B (מ"ג)0.350.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.22
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.13
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.0220
ויטמין C (מ"ג)33
סידן (מ"ג)42.7142.67
ברזל (מ"ג)1.461.46
מגנזיום (מ"ג)0.510.51
זרחן (מ"ג)47.5447.49
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.540.54

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 1.1% 11.5% 86.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.