דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות ריבה של פעם

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 שמים את הקמח ואבקת הסוכר על השיש, מערבבים ומשאירים חור במרכז התערובת. שוברים לתוך החור את הביצה ומוסיפים את שאר המרכיבים במרכז התערובת. לשים בצק בידיים עד שנוצר כדור בצק (כ- 4 דקות).בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 מניחים נייר אפייה על השיש, מניחים כדור בצק, ועליו נייר אפייה (סנדוויץ`). מרדדים לעלה מרובע (לא עבה מדי ולא דק מדי) וקורצים עוגיות בכל מיני צורות.
  • 3 חצי מכמות העוגיות מחוררים במרכז הבצק ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 12 דקות ולא יותר. מצננים את העוגיות לחלוטין.
  • 4 מפדרים באבקת סוכר על העוגיות המחוררות, ממלאים בריבה את העוגיות השלמות ומכסים עם עוגייה מחוררת ליצירת סנדוויץ`. מאחסנים את העוגיות בצנצנת אטומה לשמירת הטריות.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיכה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)92337
חלבונים (גרם)0.79 2.9
פחמימות (גרם)1659
מתוכן סוכרים (גרם)2.73 9.98
שומנים (גרם)2.62 9.6
מתוכם שומן רווי (גרם)1.62 5.94
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.31
כולסטרול (מ"ג)12.35 45.2
נתרן (מ"ג)2.358.61
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.07
מים (גרם)1.194.36
ויטמין A (מק"ג)2.187.96
ויטמין B (מ"ג)74.920.27
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.0411.12
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.04
ויטמין C (מ"ג)0.361.32
ויטמין D (מק"ג)0.030.1
ויטמין E (מ"ג)0.010.05
ויטמין K (מק"ג)00.01
סידן (מ"ג)5.9221.67
ברזל (מ"ג)0.20.74
מגנזיום (מ"ג)0.220.8
זרחן (מ"ג)8.430.76
אבץ (מ"ג)0.030.11
אשלגן (מ"ג)2.699.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.19
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 13.3% 4% 82.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.