דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חצי קמח לבן וחצי קמח מלא

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לנפות את הקמחים לתוך קערה גדולה, להוסיף את המלח ולערבב.
  • 2 להמיס את השמרים בחצי כוס מהמים, ליצור גומה בקמח ולשפוך לתוכה את המים עם השמרים.
  • 3 להוסיף את הסוכר ולהמתין כשתי דקות.
  • 4 להוסיף כוס מים ושמן ולערבב.
  • 5 ללוש מעט את הבצק, ואם דביק אז להוסיף קצת קמח.
  • 6 למרוח על הבצק מעט שמן זית, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח כשעה, עד להכפלת הנפח.
  • 7 לעצב לכיכר לחם.
  • 8 להתפיח לעוד כשעה.
  • 9 לאפות בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לפני ההכנסה לתנור ניתן למרוח בביצה ולפזר מעל שומשום/פרג/גרעיני חמנייה וכדומה.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)195225
חלבונים (גרם)5.71 6.59
פחמימות (גרם)4046
מתוכן סוכרים (גרם)1.25 1.44
שומנים (גרם)3.13 3.61
מתוכם שומן רווי (גרם)0.35 0.4
נתרן (מ"ג)292.87337.92
סיבים תזונתיים (גרם)4.47 5.16
מים (גרם)29.9734.58
ויטמין B (מ"ג)0.180.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.3311.92
ויטמין C (מ"ג)1.551.79
סידן (מ"ג)22.2825.7
ברזל (מ"ג)0.750.87
מגנזיום (מ"ג)0.310.35
זרחן (מ"ג)24.5428.32
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.090.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 5.9% 10.7% 75%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.