דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (22 לחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים במיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר והשמן.
  • 2 לתת ערבוב קל ולהתחיל לשפוך את המים לתוך התערובת עד שהבצק יהיה מעט דביק.
  • 3 להוסיף את המלח ולהמשיך לערבב. ערבוב הבצק דרוש לתוצאה טובה, ככל שמערבבים יותר ככה ייצא יותר טוב (לגבי כל בצק לחם).
  • 4 להשאיר לתפיחה עד שעה וחצי, ליצור 22 לחמניות קשר ולהשאיר לתפוח שוב כחצי שעה כשהלחמניות מכוסות (כדי שלא יתייבש למעלה).
  • 5 בינתיים לחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
  • 6 כשהתנור חם מאוד יש להכניס את הלחמניות לאפייה עד שהלחמניות מקבלות גוון חום, מעט כהה, והתחתית של הלחמניות די חומה.
  • 7 בתיאבון.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)162187
חלבונים (גרם)4.27 4.92
פחמימות (גרם)3236
מתוכן סוכרים (גרם)0.77 0.89
שומנים (גרם)2.14 2.46
מתוכם שומן רווי (גרם)0.19 0.22
נתרן (מ"ג)575.09661.72
סיבים תזונתיים (גרם)4.2 4.84
מים (גרם)36.3341.8
ויטמין B (מק"ג)0.150.17
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)1.11.26
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.360.42
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.020.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 5.1% 10.1% 74.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.