דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להניח את הבאק צ`וי חצויים לאורכם כשהליבה כלפי מעלה.
  • 2 לפזר מלח ים, פלפל שחור גרוס ו- 2- כפות ויניגרט.
  • 3 לאפות בתנור בחום בינוני גבוה 12 דקות ועוד 4 דקות מתחת לגריל לצריבה.
  • 4 בינתיים לצרוב את האפונה על מחבת פסים.
  • 5 לסדר לכל מנה מחצית באקצ`וי וסידור מעין מניפה של אפונה סינית, לזלף 2-3 טיפות שמן שומשום ופירורי צ`ילי.
  • 6 להגיש חם.
  • 7 להתענג חיוך

הערכים התזונתיים לא כוללים את הבאק צ`וי, הויניגרט ופירורי הצ`ילי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2330
חלבונים (גרם)1.51 1.99
פחמימות (גרם)45
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)0.21 0.28
מתוכם שומן רווי (גרם)0.03 0.04
נתרן (מ"ג)136.64180.58
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.03
מים (גרם)0.010.01
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.010.02
ויטמין B (מק"ג)1.532.03
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)0.020.02
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.160.22
סידן (מ"ג)0.360.48
ברזל (מ"ג)0.020.03
מגנזיום (מ"ג)0.160.21
זרחן (מ"ג)0.140.19
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.051.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 3.8% 27.2% 68.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.