דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בשלמותו בשמן עד שמזהיב.
  • 2 מוסיפים את האורז והפתיתים (פתיתים של אסם עם 30% קמח חיטה מלא) ומקרמלים (מטגנים תוך כדי ערבוב).
  • 3 מוסיפים את התבלינים ואת המים הרותחים ומערבבים.
  • 4 מעבירים לאש הכי קטנה, מכסים במגבת ועל זה את המכסה למשך 10 דקות.
  • 5 מכבים את האש. משאירים סגור עוד לפחות ל- 10 דקות.
  • 6 מפרידים בעזרת מזלג.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הבצל - למי שאוהב.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11889
חלבונים (גרם)2.84 2.14
פחמימות (גרם)2116
מתוכן סוכרים (גרם)0.74 0.56
שומנים (גרם)2.65 2
מתוכם שומן רווי (גרם)0.16 0.12
נתרן (מ"ג)1,028775.82
סיבים תזונתיים (גרם)0.52 0.39
מים (גרם)88.6766.92
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.030.02
ויטמין B (מק"ג)80.1960.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.361.78
ויטמין C (מ"ג)0.840.64
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.310.24
סידן (מ"ג)7.175.41
ברזל (מ"ג)0.150.12
מגנזיום (מ"ג)7.885.95
זרחן (מ"ג)12.139.16
אבץ (מ"ג)0.040.03
אשלגן (מ"ג)27.9221.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 9.9% 10.6% 77.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.