דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגה עם הרבה אוראו

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת השכבה הראשונה:
  • 1 להמיס במיקרו 50 גרם חמאה.
  • 2 לפורר היטב במעבד מזון 8 עוגיות אוראו (חצי חבילה).
  • 3 להדק היטב בתחתית התבנית.
  • הכנת השכבה השנייה:
  • 1 לעבד במעבד מזון 8 עוגיות אוראו בפולסים (לחיצות קצרות), לקבלת חתיכות גסות ולא פירורים.
  • 2 להקציף את קופסת השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל, החלב והסוכר, עד לקבלת קרם יציב.
  • 3 להוסיף את חתיכות האוראו לקרם הוניל.
  • 4 למרוח על השכבה הראשונה.
  • הכנת השבה השלישית:
  • 1 להמיס על הגז את השוקולד, 100 מ"ל השמנת ו- 25 גרם החמאה.
  • 2 לשפוך מעל השכבות הקודמות.
  • 3 להכניס למקרר או להקפאה לקירור ולהתייצבות.
  • 4 בתיאבון חיוך

זמן הכנה - כחצי שעה + זמן קירור של שעה לפחות.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)182391
חלבונים (גרם)1.42 3.06
פחמימות (גרם)1430
מתוכן סוכרים (גרם)1.5 3.22
שומנים (גרם)13.27 28.5
מתוכם שומן רווי (גרם)7.8 16.76
כולסטרול (מ"ג)34.13 73.31
נתרן (מ"ג)107.61231.16
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)0.290.61
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)22.8249.01
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.030.06

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 46.2% 5% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.86 (0.86 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.