דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טבעת פילאס עם תפו"א ופטריות
טבעת פילאס עם תפו"א ופטריות
בצק פילאס ממולא

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (כל טבעת שווה למנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים כ- 40 דקות, לקלף אותם ולמעוך לפירה.
  • 2 במחבת לחמם את השמן ולטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
  • 3 להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את הבצל והפטריות לפירה, ולתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 5 לפתוח את הבצק ולחלק ל- 7 רצועות בגודל של כ- 10 ס"מ.
  • 6 להניח על כל רצועה 2 כפות מהמלית ולגלגל לרולדה.
  • 7 לחבר את הקצוות אחת לשנייה ליצירת טבעת.
  • 8 להניח בתבנית התנור, להבריש בביצה טרופה ולזרות שומשום לפי הטעם.
  • 9 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה.
  • 10 להגיש עם סלט ירקות.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את המילוי של הפירה, הפטריות והבצל במילוי של גבינות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)475188
חלבונים (גרם)8.03 3.18
פחמימות (גרם)5221
מתוכן סוכרים (גרם)2.82 1.12
שומנים (גרם)26.53 10.52
מתוכם שומן רווי (גרם)12.24 4.85
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)30.82 12.22
נתרן (מ"ג)669.26265.28
סיבים תזונתיים (גרם)1.97 0.78
מים (גרם)102.8240.76
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)13.275.26
ויטמין B (מ"ג)2.020.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)1.030.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.550.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.270.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.326.87
ויטמין B12 (מק"ג)0.070.03
ויטמין C (מ"ג)7.773.08
ויטמין D (מק"ג)0.170.07
ויטמין E (מ"ג)0.10.04
ויטמין K (מק"ג)1.890.75
סידן (מ"ג)20.948.3
ברזל (מ"ג)0.50.2
מגנזיום (מ"ג)20.688.2
זרחן (מ"ג)61.624.42
אבץ (מ"ג)0.40.16
אשלגן (מ"ג)326.29129.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.320.13
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.30.12

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 30.1% 9.1% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.