דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את התפוחים והמשמשים לחתיכות קטנות.
  • 2 לגלען את השזיפים ולחתוך לחתיכות קטנות.
  • 3 למלא כ- 10 כוסות מים בסיר ולהוסיף את כל הפירות עם הסוכר.
  • 4 לערבב היטב את אבקת הפודינג עם חצי כוס מים ולמזוג לסיר.
  • 5 לבשל כ- 45 דקות ולהגיש קר.
  • 6 בתיאבון חיוך

אפשר להשתמש בכל פרי שרוצים, כמו כן בכל טעם אחר של אבקת פודינג.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13396
חלבונים (גרם)0.74 0.54
פחמימות (גרם)3425
מתוכן סוכרים (גרם)13.47 9.78
שומנים (גרם)0.27 0.19
מתוכם שומן רווי (גרם)0.04 0.03
נתרן (מ"ג)16.0811.67
סיבים תזונתיים (גרם)2.24 1.62
מים (גרם)102.3474.32
ויטמין A (מק"ג)25.0218.17
ויטמין B (מ"ג)0.570.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.30.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.973.61
ויטמין C (מ"ג)9.156.65
ויטמין E (מ"ג)0.380.27
ויטמין K (מק"ג)6.814.95
סידן (מ"ג)9.636.99
ברזל (מ"ג)0.270.2
מגנזיום (מ"ג)7.935.76
זרחן (מ"ג)18.9113.73
אבץ (מ"ג)0.10.07
אשלגן (מ"ג)190.34138.22
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 0.7% 2% 91.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.