דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גלידה קפואה בטעם שוקולד וקפה

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (כ- 30 פרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להכניס לקערת מיקסר את 2 השמנת מתוקה ולהקציף לקבלת קצף יציב ונוקשה.
  • 2 להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 20 שניות עד להמסה מלאה.
  • 3 לחלק את הקצפת לשתי קערות.
  • 4 לקערה אחת להוסיף כפית נס קפה ולערבב בעזרת מרית.
  • 5 מהקערה השניה לקחת 2 כפות מהקצפת ולהוסיף לשוקולד המומס. לערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 6 את השוקולד מחזירים לקערה עם הקצפת ומערבבים.
  • 7 ממיסים את נס הקפה הנותר במים רותחים ומעבירים לצלחת עמוקה.
  • 8 מרטיבים את הביסקוויטים ומסדרים אותם בתבנית חד פעמית מרובעת.
  • 9 מעל מניחים את התערובת עם השוקולד ומיישרים.
  • 10 חוזרים שוב על התהליך עם הביסקוויטים.
  • 11 מעל מניחים את התערובת עם הקפה.
  • 12 מכניסים להקפאה למשך 8 שעות.
  • 13 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בטעמים אחרים כמו שוקולד לבן/חלבי וכו`.

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית מרובעת.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)148330
חלבונים (גרם)1.69 3.78
פחמימות (גרם)1534
מתוכן סוכרים (גרם)1.32 2.94
שומנים (גרם)8.75 19.55
מתוכם שומן רווי (גרם)4.97 11.09
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.180.41
כולסטרול (מ"ג)16 35.74
נתרן (מ"ג)41.4992.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.85 1.9
מים (גרם)7.9917.85
סידן (מ"ג)0.240.54
מגנזיום (מ"ג)0.080.18
אבץ (מ"ג)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 32.9% 6.4% 57.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.