דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת תפוחים בחושה עם קינמון

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 קולפים את התפוחים מקליפתם, חוצים את אותם לחצי, מוציאים את הגרעינים, שוב חוצים לקוביות או פרוסות ומניחים בקערה.
  • 3 מוסיפים לקערת התפוחים את יתר המצרכים, מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות ואופים למשך כ- 30-35 דקות עד שהעוגה מזהיבה. מגישים עם גלידת וניל או קצפת מתוקה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טלי קרסנטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)232213
חלבונים (גרם)3.32 3.04
פחמימות (גרם)2523
מתוכן סוכרים (גרם)10.14 9.31
שומנים (גרם)13.84 12.71
מתוכם שומן רווי (גרם)2.2 2.02
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)43.15 39.63
נתרן (מ"ג)116.16106.67
סיבים תזונתיים (גרם)1.69 1.55
מים (גרם)52.4548.16
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)19.6318.02
ויטמין B (מ"ג)0.390.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.985.49
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.09
ויטמין C (מ"ג)0.110.1
ויטמין D (מק"ג)0.240.22
ויטמין E (מ"ג)0.150.14
ויטמין K (מק"ג)0.430.4
סידן (מ"ג)12.111.11
ברזל (מ"ג)0.330.3
מגנזיום (מ"ג)3.12.85
זרחן (מ"ג)27.2425.01
אבץ (מ"ג)0.180.16
אשלגן (מ"ג)62.2757.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.220.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 31.8% 7.6% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.