דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ניוקי עם רוטב ירקות וחזה הודו
ניוקי עם רוטב ירקות וחזה הודו
טעים: השילוב של הניוקי וחזה ההודו

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 423 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מקלפים בצל, שום, גזר וקישוא. חותכים בצל ושום לקוביות קטנות. מגרדים בפומפיה גזר וקישוא.
  • 2 במחבת גדולה מחממים שמן. מתחילים בטיגון בצל ושום, ואחרי שהם מזהיבים - מוסיפים גזר וקישוא מגוררים. מערבבים היטב ומטגנים יחד כ- 10 דקות.
  • 3 בינתיים מרתיחים מים בסיר בינוני. כשהם רתחו, ממליחים ומוסיפים ניוקי. מבשלים לפי הוראות היצרן או עד שהניוקי מתחיל לצוף. את הניוקי המוכן מעבירים בינתיים לכלי הגשה.
  • 4 שוטפים חזה הודו וחותכים לחתיכות קטנות. מוסיפים את החתיכות לתערובת הירקות, מערבבים ומטגנים יחד כ- 10 דקות עד שהבשר הופך מורדרד ללבן.
  • 5 מתבלים, מוסיפים קופסא קטנה של רסק עגבניות, מערבבים ומבשלים הכל יחד 5 דקות נוספות. חותכים באמצע חתיכת בשר אחת על מנת לוודא שהוא מוכן (לבן גם מבפנים).
  • 6 מגישים כל עוד חם. אם רוצים אפשר לפזר מעל בזיליקום קצוץ.
  • הערות:
  • 1 אפשר להשתמש בכל ירק שיש במקרר.
  • 2 במקום קופסת רסק עגבניות קטנה אפשר להשתמש בכוס מחית עגבניות פסטה. אם הרוטב יוצא סמיך מדי אפשר לדלל אותו עם מעט מים פושרים.
  • 3 אפשר להחליף חזה הודו בחזה עוף.
  • 4 הרוטב הזה מתאים לכל סוגי פסטה, לא רק לניוקי.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו לבלוג המרכיב הסודי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)709168
חלבונים (גרם)49.14 11.62
פחמימות (גרם)11226
מתוכן סוכרים (גרם)5.27 1.25
שומנים (גרם)6.1 1.44
מתוכם שומן רווי (גרם)0.93 0.22
כולסטרול (מ"ג)90.78 21.46
נתרן (מ"ג)542.14128.17
סיבים תזונתיים (גרם)3.31 0.78
מים (גרם)216.6951.23
ויטמין A (מק"ג)585.36138.38
ויטמין B (מ"ג)11.262.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.05
ויטמין B3 (מ"ג)8.992.13
ויטמין B5 (מ"ג)1.060.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.840.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.787.51
ויטמין B12 (מק"ג)0.430.1
ויטמין C (מ"ג)13.163.11
ויטמין D (מק"ג)0.220.05
ויטמין E (מ"ג)0.880.21
ויטמין K (מק"ג)11.442.7
סידן (מ"ג)61.4514.53
ברזל (מ"ג)2.240.53
מגנזיום (מ"ג)55.9113.22
זרחן (מ"ג)302.9571.62
אבץ (מ"ג)2.360.56
אשלגן (מ"ג)649.73153.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.380.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.170.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 3.6% 28.9% 65.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.