דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב טעמים מומלצים למנה ראשונה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 226 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לרחוץ היטב את הדלורית ולחצות אותה לשניים לאורך.
  • 2 לנקות מגרעינים.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן עד להזהבה.
  • 4 להוסיף את הפטריות ואת אבקת המרק. להמשיך לטגן עוד 2 דקות.
  • 5 לשים בתבנית את המים ומעל את חצאי הדלורית הממולאות במלית הפטריות והבצל.
  • 6 לכסות עם נייר כסף.
  • 7 לאפות בתנור בחום בינוני כ- 45 דקות. לאפות 15 דקות נוספות ללא נייר הכסף.
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)12957
חלבונים (גרם)2.62 1.16
פחמימות (גרם)209
מתוכן סוכרים (גרם)3.69 1.63
שומנים (גרם)5.37 2.37
מתוכם שומן רווי (גרם)0.33 0.15
נתרן (מ"ג)336.97148.94
סיבים תזונתיים (גרם)0.44 0.19
מים (גרם)156.269.04
ויטמין A (מק"ג)627.75277.46
ויטמין B (מ"ג)1.910.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B3 (מ"ג)1.140.5
ויטמין B5 (מ"ג)0.440.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.180.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)26.0611.52
ויטמין C (מ"ג)18.618.23
ויטמין E (מ"ג)1.460.64
ויטמין K (מק"ג)1.280.57
סידן (מ"ג)53.923.82
ברזל (מ"ג)0.750.33
מגנזיום (מ"ג)36.3616.07
זרחן (מ"ג)41.3118.26
אבץ (מ"ג)0.210.09
אשלגן (מ"ג)371.38164.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 19.2% 9.3% 69.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.