דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בטטות בתנור בשילוב רוטב סויה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות כתוספת)

  • בטטה - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (939 גרם)
    קלופות וחתוכות לקוביות
  • רוטב סויה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • פפריקה - כפית שטוחה
    פפריקה אדומה
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים בקערה את קוביות הבטטה.
  • 2 להוסיף את כל שאר המצרכים ולערבב היטב כך שכל הקוביות תהיינה מצופות.
  • 3 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 4 על תבנית עם נייר אפייה לשים את הבטטות ולאפות במשך 20-25 דקות עד שהן מוכנות.
  • 5 קוביות הבטטה האפויות נפלאות חמות או קרות, לנשנוש או כתוספת לארוחה.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אביגייל פולק כהן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15092
חלבונים (גרם)2.44 1.49
פחמימות (גרם)2817
מתוכן סוכרים (גרם)9.03 5.52
שומנים (גרם)3.35 2.05
מתוכם שומן רווי (גרם)0.26 0.16
נתרן (מ"ג)243.19148.59
סיבים תזונתיים (גרם)4.1 2.5
מים (גרם)125.4876.67
ויטמין A (מק"ג)1,245760.59
ויטמין B (מ"ג)2.31.4
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.920.56
ויטמין B5 (מ"ג)0.920.56
ויטמין B6 (מ"ג)0.280.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.926.06
ויטמין C (מ"ג)20.3912.46
ויטמין E (מ"ג)1.620.99
ויטמין K (מק"ג)3.692.25
סידן (מ"ג)43.1426.36
ברזל (מ"ג)1.240.76
מגנזיום (מ"ג)29.117.78
זרחן (מ"ג)51.8131.65
אבץ (מ"ג)0.330.2
אשלגן (מ"ג)371.67227.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 8.8% 6.4% 74.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.