דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות קוקוס לפסח עם שקדים גרוסים
עוגיות קוקוס לפסח עם שקדים גרוסים
עוגיות קוקוס ושקדים כשרות לפסח

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (כ- 28 עוגיות קוקוס לפסח (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קולים מעט את השקדים על מחבת או בפולסים קצרים במיקרוגל. מעבירים למעבד מזון וגורסים מעט גס.
  • 2 מקציפים את החלבונים ומוסיפים את המלח, הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה. ממשיכים להקציף במשך כ- 7 דקות עד שנוצר קצף נוקשה ויציב.
  • 3 מוסיפים לקצף את הקוקוס והשקדים הקלויים, ומערבבים בתנועות קיפול. משהים את העיסה במקרר למשך כרבע שעה.
  • 4 יוצרים מהעיסה כדורים (בגודל של כדור פינג פונג בערך), או שממשיכים לגלגל לצורה של אצבעות או שמעבירים לעטרות נייר (אפשר גם בעזרת שקית זילוף).
  • 5 אופים בחום של 160 מעלות למשך כ- 10-15 דקות עד להזהבה ומצננים.
  • 6 יוצרים שקית בצורת קונוס מנייר אפייה, מעבירים לנייר את השוקולד המריר לאחר שהמסנו אותו. יוצרים פתח קטן בקצה הקונוס ומזלפים על העוגיות. מתקבלות עוגיות קוקוס לפסח שחובה לאמץ!
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם קלייה והמסה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)111444
חלבונים (גרם)2.01 8
פחמימות (גרם)1143
מתוכן סוכרים (גרם)7.42 29.59
שומנים (גרם)7.28 29.05
מתוכם שומן רווי (גרם)4.66 18.57
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
נתרן (מ"ג)38.41153.19
סיבים תזונתיים (גרם)1.64 6.53
מים (גרם)4.3117.2
ויטמין B (מ"ג)0.240.96
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.24
ויטמין B3 (מ"ג)0.140.54
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.138.5
ויטמין B12 (מק"ג)00.02
ויטמין E (מ"ג)1.024.06
סידן (מ"ג)10.6642.54
ברזל (מ"ג)0.150.59
מגנזיום (מ"ג)10.9343.59
זרחן (מ"ג)19.5177.8
אבץ (מ"ג)0.120.48
אשלגן (מ"ג)35.2140.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.471.87
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.471.87
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.24.79
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.194.74

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 33.5% 9.2% 49.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.65 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.