דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה ראשונה טעימה וקלאסית

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 משרים את נתחי הדגים במים עם מיץ הלימון הסחוט למשך כחצי שעה. מסננים מנוזלים וממליחים לפי הטעם.
  • 2 מערבבים את התבלינים, הפלפל האדום המיובש הטחון והשום עם שמן הזית (חוץ מתערובת עשבי התיבול ואבקת המרק), ומורחים על נתחי הדגים ועל פרוסות העגבניות.
  • 3 מעבירים לתבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי), מסדרים מעל את פרוסות העגבניות והלימון ומפזרים מעל הכל את עשבי התיבול.
  • 4 מערבבים את אבקת מרק העוף במים החמים ומוסיפים לתבנית.
  • 5 אופים בחום של 190 מעלות כ- 20 דקות (תלוי בתנור) עד להזהבה (10 דקות ראשונות מכסים בנייר כסף מנוקב).
  • 6 פשוט מעדן - בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי).

הערך התזונתי לא כולל את תערובת עשבי התיבול ואת הפלפל האדום המיובש והטחון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)278126
חלבונים (גרם)38.38 17.38
פחמימות (גרם)63
מתוכן סוכרים (גרם)0.94 0.43
שומנים (גרם)11.9 5.39
מתוכם שומן רווי (גרם)2.58 1.17
כולסטרול (מ"ג)81.43 36.87
נתרן (מ"ג)705.93319.63
סיבים תזונתיים (גרם)1.24 0.56
מים (גרם)161.673.17
ליקופן (מ"ג)0.990.45
ויטמין A (מק"ג)8.373.79
ויטמין B (מ"ג)8.723.95
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.06
ויטמין B3 (מ"ג)7.063.2
ויטמין B5 (מ"ג)1.060.48
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.746.22
ויטמין B12 (מק"ג)2.661.2
ויטמין C (מ"ג)21.469.72
ויטמין E (מ"ג)1.340.61
ויטמין K (מק"ג)3.821.73
סידן (מ"ג)45.5320.61
ברזל (מ"ג)1.810.82
מגנזיום (מ"ג)57.1325.87
זרחן (מ"ג)313.19141.81
אבץ (מ"ג)0.750.34
אשלגן (מ"ג)681.92308.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.920.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.460.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.390.63
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.120.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 20.6% 66.6% 10.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.