דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה לשפוך את הטחינה הגולמית, להוסיף את המים לפי הצורך ולערבב.
  • 2 להוסיף את כל המצרכים הנוספים אל תערובת הטחינה, ולהמשיך לערבב (מומלץ ליישם את "הרעיון לשדרוג" בשלב זה).
  • 3 אם התערובת קשה מדי להוסיף עוד מים עד לרמת הסמיכות הרצויה.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאחר סחיטת הלימון מומלץ להוציא את הגרעינים ולהוסיף בכף את "בשר הלימון" לטחינה. עדיף להשתמש בפטרוזיליה טרייה ולא במיובשת.

המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי (שום, פטרוזיליה, מיץ לימון ותבלינים).

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)54286
חלבונים (גרם)1.87 9.99
פחמימות (גרם)16
מתוכן סוכרים (גרם)0.03 0.17
שומנים (גרם)4.65 24.89
מתוכם שומן רווי (גרם)0.75 4.01
נתרן (מ"ג)59.19316.51
סיבים תזונתיים (גרם)0.05 0.29
מים (גרם)10.6656.98
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.6414.13
ויטמין B (מ"ג)36.340.19
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.186.29
ויטמין C (מ"ג)1.47.49
ויטמין E (מ"ג)0.010.04
ויטמין K (מק"ג)10.355.1
סידן (מ"ג)11.5961.97
ברזל (מ"ג)0.060.32
מגנזיום (מ"ג)0.673.59
זרחן (מ"ג)1.558.3
אבץ (מ"ג)0.020.09
אשלגן (מ"ג)7.5240.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 60.7% 24.4% 14.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.57 (1.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.