דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אורז אדום מלא עם סילאן
אורז אדום מלא עם סילאן
תוספת בריאה לארוחה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 234 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קוצצים בצל ומטגנים בסיר עם כף שמן זית עד להשחמה. לאחר מכן, מוסיפים את השום ומטגנים יחד.
  • 2 מוסיפים את כוס האורז ומערבבים, מוסיפים את המים ומערבבים שוב.
  • 3 מוסיפים את הדלעת, המלח, הפלפל הלבן והסילאן. מערבבים וסוגרים את הסיר לכחצי שעה עד אשר המים נספגים.
  • 4 מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. תוספת בריאה, קלת הכנה ומהירה לצד מנת דג/עוף.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טלי קרסנטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)12855
חלבונים (גרם)2.08 0.89
פחמימות (גרם)2511
מתוכן סוכרים (גרם)1.79 0.77
שומנים (גרם)2.57 1.1
מתוכם שומן רווי (גרם)0.38 0.16
נתרן (מ"ג)447.77191.56
סיבים תזונתיים (גרם)1.68 0.72
מים (גרם)175.0574.89
ויטמין A (מק"ג)73.0331.24
ויטמין B (מ"ג)0.50.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.210.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.884.65
ויטמין C (מ"ג)7.33.12
ויטמין E (מ"ג)0.230.1
ויטמין K (מק"ג)41.4217.72
סידן (מ"ג)25.2710.81
ברזל (מ"ג)0.490.21
מגנזיום (מ"ג)9.364
זרחן (מ"ג)25.911.08
אבץ (מ"ג)0.210.09
אשלגן (מ"ג)150.2764.29
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 8.2% 6.6% 79.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.