דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קקאו
עוגת קקאו
עוגת קקאו
עוגת קקאו קלה להכנה שעושה את העבודה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס הסוכר.
  • 2 לערבב (אפשר במיקסר) את החלמונים עם 3/4 כוס הסוכר עד שהתערובת תפוחה. להוסיף את השמן טיפין טיפין, ולאחר מכן את סוכר הוניל ואבקת הקקאו.
  • 3 ליצוק לתערובת החלבונים את תערובת החלמונים, להוסיף את הקמח ועם לקקן לערבב את כל העיסה בעדינות ובתנועות קיפוליות.
  • 4 לשמן תבנית עגולה וליצוק אליה את העיסה.
  • 5 לחמם תנור אפייה לחום של 200 מעלות ולאפות כחצי שעה (יש לבדוק את העוגה עם קיסם ואם היא עדיין לא מוכנה להשאיר לכמה דקות נוספות או עד שאפויה מספיק).
  • 6 הכנת המילוי והציפוי: פשוט להקציף את השמנת המתוקה עם החלב ואינסטנט הפודינג.
  • 7 לחתוך את העוגה במרכזה ולמלא בקצפת. בנוסף, לצפות את העוגה בקצפת מעל ובצדדים.
  • 8 לפזר את הסוכריות הצבעוניות על העוגה.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)329344
חלבונים (גרם)4.79 5
פחמימות (גרם)3233
מתוכן סוכרים (גרם)14.19 14.81
שומנים (גרם)21.32 22.26
מתוכם שומן רווי (גרם)4.83 5.04
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)91.03 95.01
נתרן (מ"ג)161.01168.04
סיבים תזונתיים (גרם)1.36 1.42
מים (גרם)11.9612.49
ויטמין A (מק"ג)17.1817.93
ויטמין B (מ"ג)0.350.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.179.57
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.21
ויטמין D (מק"ג)0.060.06
ויטמין E (מ"ג)0.130.14
ויטמין K (מק"ג)0.080.09
סידן (מ"ג)45.6447.64
ברזל (מ"ג)0.420.44
מגנזיום (מ"ג)9.8410.27
זרחן (מ"ג)34.3835.89
אבץ (מ"ג)0.210.22
אשלגן (מ"ג)48.0950.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.770.8
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.690.72

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 36.1% 8.1% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.61 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.