דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה שאפשר לאכול עם העיניים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 685 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את הפילה ל- 5 מנות (200 גרם למנה). סוחטים מעל כל מנה מעט מיץ לימון, ממליחים ומפלפלים. מחממים במחבת כבדה את שמן הזית וצורבים את הדג משני הצדדים. מעבירים את הדג לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות (לא לייבש את הדג).
  • 2 לאותה מחבת מוסיפים את שמן הזית ואת כל הירקות, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך ומביאים לרתיחה. מוסיפים את היין הלבן, מצמצמים ושורפים אלכוהול. מוסיפים את הטריאקי והסויה למחבת, סוחטים חצי לימון ומצמצמים נוזלים. מוסיפים את עשבי התיבול, מקפיצים ומכבים את האש.
  • 3 להרכבת המנה יוצקים במרכז כל צלחת מהירקות ומעליהם מניחים את הדג. מטפטפים מעט מהנוזלים שבמחבת מעל הדג. ניתן לקשט בעירית או בצל ירוק.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/צריבה ובישול/הקפצה. התבלינים וכל המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שלום

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)782114
חלבונים (גרם)54.16 7.9
פחמימות (גרם)325
מתוכן סוכרים (גרם)9.13 1.33
שומנים (גרם)48.19 7.03
מתוכם שומן רווי (גרם)8.58 1.25
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.240.04
כולסטרול (מ"ג)126 18.38
נתרן (מ"ג)782.03114.1
סיבים תזונתיים (גרם)7.44 1.09
מים (גרם)531.8477.59
ליקופן (מ"ג)0.020
ויטמין A (מק"ג)336.9649.16
ויטמין B (מ"ג)30.24.41
ויטמין B1 (מ"ג)1.020.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.730.11
ויטמין B3 (מ"ג)21.363.12
ויטמין B5 (מ"ג)4.780.7
ויטמין B6 (מ"ג)20.29
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)291.4842.53
ויטמין B12 (מק"ג)5.60.82
ויטמין C (מ"ג)227.333.16
ויטמין D (מק"ג)0.130.02
ויטמין E (מ"ג)3.220.47
ויטמין K (מק"ג)532.577.69
סידן (מ"ג)176.3625.73
ברזל (מ"ג)5.490.8
מגנזיום (מ"ג)142.1620.74
זרחן (מ"ג)760.19110.91
אבץ (מ"ג)3.130.46
אשלגן (מ"ג)2,084303.99
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)9.361.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.330.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.730.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)9.041.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.260.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 34% 38.2% 22.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.61 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.