דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט כרוב ברוטב סויה וחמוציות
סלט כרוב ברוטב סויה וחמוציות
טעים וממש קל להכנה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 192 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הכרוב לרצועות דקות ככל האפשר ומעבירים לקערה.
  • 2 מערבבים היטב את כל מצכרי הרוטב בקערה קטנה, מוזגים על הכרוב ומערבבים עם הידיים למספר שניות.
  • 3 מעבירים את הקערה למקרר למשך כשעה לפחות.
  • 4 לאחר הוצאת הקערה מהמקרר מוסיפים את התוספות לקישוט ומערבבים בשנית בצורה קלילה (עם כף).
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הכרוב במקרר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טלי קרסנטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)275144
חלבונים (גרם)5.97 3.12
פחמימות (גרם)2111
מתוכן סוכרים (גרם)4.94 2.58
שומנים (גרם)19.59 10.22
מתוכם שומן רווי (גרם)1.79 0.93
נתרן (מ"ג)404.43211.01
סיבים תזונתיים (גרם)4.9 2.55
מים (גרם)118.2561.69
ויטמין A (מק"ג)6.413.35
ויטמין B (מ"ג)0.920.48
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.30.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)55.1528.77
ויטמין C (מ"ג)46.9424.49
ויטמין E (מ"ג)0.190.1
ויטמין K (מק"ג)97.4750.85
סידן (מ"ג)52.327.29
ברזל (מ"ג)0.640.33
מגנזיום (מ"ג)15.398.03
זרחן (מ"ג)33.3517.4
אבץ (מ"ג)0.230.12
אשלגן (מ"ג)218.04113.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.6% 38.3% 11.7% 40.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.9 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.