דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אוזני המן אשכנזיות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את מצרכי הבצק וללוש היטב לבצק רך.
  • 2 להתפיח את הבצק כשעה וחצי עד שיכפיל את עצמו.
  • 3 בינתיים לבשל את הפרג הטחון ביחד עם כל חומרי המילוי הנוספים על להבה נמוכה ולקרר.
  • 4 לחלק את הבצק לכדורים בגודל הרצוי, לשטח ביד כל כדור ולהניח כפית
  • מהמילוי.
  • 5 לסגור בצורת אוזני המן ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שמשחים. לפדר מעל אבקת סוכר ולהגיש.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

יוצאים כ- 20 אוזני המן קטנים. זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)311341
חלבונים (גרם)5.09 5.58
פחמימות (גרם)4043
מתוכן סוכרים (גרם)17.78 19.49
שומנים (גרם)15.36 16.84
מתוכם שומן רווי (גרם)2.29 2.51
נתרן (מ"ג)91.45100.28
סיבים תזונתיים (גרם)1.48 1.63
מים (גרם)23.8226.11
ויטמין A (מק"ג)0.310.34
ויטמין B (מ"ג)0.40.44
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.310.34
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.510.56
ויטמין C (מ"ג)2.122.33
ויטמין E (מ"ג)00
סידן (מ"ג)124.21136.2
ברזל (מ"ג)0.020.02
מגנזיום (מ"ג)0.560.61
זרחן (מ"ג)0.430.47
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)4.795.25
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 25% 8.3% 64.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.