דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שושני פיצה
שושני פיצה
פיצה בצורת שושנים

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (25-30 שושנים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר להניח את המלח, מעליו את הקמח, השמרים, הסוכר, המים ושמן הזית, ומערבלים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  • 2 מכסים ומניחים לתפיחה של שעה.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים.
  • 4 מרדדים כל חלק לעלה דק, מורחים רבע מממרח העגבניות המיובשות, זורים רבע מהגבינה ורבע מהזיתים, ומתבלים בכף אורגנו.
  • 5 מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. ברגע שחותכים לפרוסות ומניחים על הצד הן נראות כמו שושנים בדיוק כמו בעוגיות שושנים של שמרים עם שוקולד.
  • 6 משמנים תבנית מרובעת ומניחים את הפרוסות עם מעט רווח בין אחת לשנייה. מתפיחים עוד 30 דקות ומחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 7 מברישים את הבצק בביצה מהולה בשמן זית וזורים שומשום.
  • 8 מכניסים לאפייה בערך 25-30 דקות עד שהבצק מזהיב.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)207247
חלבונים (גרם)6.15 7.35
פחמימות (גרם)2833
מתוכן סוכרים (גרם)1.63 1.95
שומנים (גרם)8.04 9.59
מתוכם שומן רווי (גרם)1.17 1.39
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.24 12.22
נתרן (מ"ג)591.13705.52
סיבים תזונתיים (גרם)0.18 0.22
מים (גרם)23.2927.8
ויטמין A (מק"ג)5.366.4
ויטמין B (מ"ג)92.560.11
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.322.76
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.03
ויטמין C (מ"ג)0.210.26
ויטמין D (מק"ג)0.050.06
ויטמין E (מ"ג)0.110.13
ויטמין K (מק"ג)2.673.19
סידן (מ"ג)44.7653.42
ברזל (מ"ג)0.240.28
מגנזיום (מ"ג)3.333.97
זרחן (מ"ג)5.676.76
אבץ (מ"ג)0.050.06
אשלגן (מ"ג)10.6312.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 19.1% 14.6% 65.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.