דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אצבעות שקדים וקינמון
אצבעות שקדים וקינמון
שילוב נפלא של שקדים וקינמון

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הבצק על שולחן עבודה ומחלקים לשניים. חלק אחד מגלגלים ברפרוף ושומרים בינתיים במקרר.
  • 2 מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים את הבצק (החלק השני) לעלה מלבני דק יותר (כ- 35 ס"מ רוחב על כ- 70 ס"מ אורך). בעזרת גלגלת פיצה יוצרים 3 רצועות לאורך ו- 5 לרוחב (כעת יש לנו 15 רצועות בצק מלבניות קטנות).
  • 3 מפזרים על כל עלה מלבני כפית גדושה בערך מהמלית (לאחר שערבבנו את חומרי המלית יחד). מניחים בקצה אחד לאורך שיפוד עבה (לא חובה), מגלגלים ושולפים את השיפוד (יוצר מעין מראה מקומט).
  • 4 עושים את אותם השלבים עם הבצק ששמרנו במקרר.
  • 5 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, מורחים חלבון ביצה מעל ומפזרים סוכר דמררה.
  • 6 אופים בחום של 180 מעלות כרבע שעה.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)208393
חלבונים (גרם)4.13 7.81
פחמימות (גרם)2241
מתוכן סוכרים (גרם)0.4 0.75
שומנים (גרם)12.12 22.91
מתוכם שומן רווי (גרם)4.03 7.61
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.22
נתרן (מ"ג)83.77158.36
סיבים תזונתיים (גרם)1.3 2.46
מים (גרם)2.414.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.040.07
ויטמין B (מ"ג)0.531
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.2
ויטמין B3 (מ"ג)0.330.63
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.949.33
ויטמין B12 (מק"ג)00
ויטמין C (מ"ג)0.010.02
ויטמין E (מ"ג)2.544.8
ויטמין K (מק"ג)0.070.14
סידן (מ"ג)28.0152.95
ברזל (מ"ג)0.380.72
מגנזיום (מ"ג)26.2949.7
זרחן (מ"ג)47.2789.35
אבץ (מ"ג)0.30.57
אשלגן (מ"ג)72.74137.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.172.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.172.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.995.65
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.965.59

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 30.9% 10.6% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.