דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת ביסקוויטים ופיצוחים

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את המצרכים של התחתית (חוץ מספריי השמן), לאחד לכדור ולהניח במקרר 5 דקות.
  • 2 לשטח בתוך תבנית משומנת כולל הדפנות בשכבה אחידה.
  • 3 לפזר את כל הפיצוחים על התחתית.
  • 4 לפזר מעל 4 כפות סילאן (או דבש) ולאפות בחום של 180 למשך כ- 25 דקות או עד שעוגת הפיצוחים מזהיבה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם כמויות הפיצוחים לפי הטעם וגם להוסיף פיצוחים אחרים.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)418507
חלבונים (גרם)8.19 9.93
פחמימות (גרם)4150
מתוכן סוכרים (גרם)3.43 4.16
שומנים (גרם)24.9 30.18
מתוכם שומן רווי (גרם)6.26 7.59
נתרן (מ"ג)87.52106.08
סיבים תזונתיים (גרם)2.77 3.35
מים (גרם)0.841.02
ויטמין A (מק"ג)1.541.87
ויטמין B (מ"ג)0.260.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.883.49
ויטמין C (מ"ג)0.290.36
ויטמין E (מ"ג)0.130.15
סידן (מ"ג)9.6111.64
ברזל (מ"ג)0.390.48
מגנזיום (מ"ג)6.738.16
זרחן (מ"ג)27.132.84
אבץ (מ"ג)0.130.16
אשלגן (מ"ג)66.7280.87
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.740.9
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.730.88
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.281.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.251.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 32.3% 10.6% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.